Verdampers, Clearomizer, Tanks

12
E-sigaret verdampers/clearomizers/tanks
Lees meer
Sorteer op:

E-sigaret Clearomizer kopen bij Veeps?

Een nieuwe E-sigaret verdamper/tank ofwel Clearomizer kopen is geen gemakkelijke opgave.

Het Clearomizer aanbod op internet is enorm en de meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer.
In ons assortiment hebben wij geprobeerd om de beste producten te presenteren om zo de keuze wat makkelijker te maken.
Wij zijn van mening dat wij ieder type damper wel een kwalitatief en goed product kunnen aanbieden.
Of u nou een damper bent die van mond naar long dampt of direct naar de longen, Sub Ohm dampt, of u weinig of veel Air flow wilt, er zit voor iedereen een geschikte Clearomizer tussen.

De Clearomizer (tank + verdamper) in combinatie met de coil (gloeispiraal) zorgt voor het verdampen van de vloeistof / E-Liquid.
Clearomizers zijn er in diverse soorten en maten maar het verschil zit 'm eigenlijk in het type coil dat in de Clearomizer gaat en op welke manier de E-Liquid bijgevuld moet worden.
Er zijn Clearomizers waarbij u de E-liquid via de onderkant moet bijvullen maar tegenwoordig zijn er steeds meer modellen waarbij dit veel gemakkelijker via de bovenkant bijgevuld kan worden.

Bent u niet zo'n "wolkenjager" dus hoeft u niet zoveel damp te produceren?
Of bent u nieuw met het dampen?
Kies dan voor een Clearomizer waar een coil in gaat die op een lager wattage werkt, tot zo'n 30 watt of waarvan de weerstand van de coil meer is dan 1.0 ohm.

Bent u op zoek naar een Clearomizer waar veel damp vanaf komt, dus waar u enorme wolken mee kunt blazen, dan kunt u het beste kiezen voor de Clearomizers waar een coil in gaat die op een hoog wattage gebruikt moet worden, vanaf zo'n 30 Watt of met een weerstand lager dan 1.0 ohm.
Dit wordt ook wel Sub ohm dampen genoemd.

De keuze van een Clearomizer Tank is vooral een persoonlijke smaak, maar wij kunnen u wel helpen met het maken van een keuze.

**Gebruik het filter om sneller tot een keuze te komen.**

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen