Vaporesso Box Mod kopen bij Veeps

0
Box Mods van het merk Vaporesso.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Vaporesso Box Mod

Vaporesso richt zich vooral op de Sub Ohm dampers en niet zo zeer op de beginnende dampers. Toch hebben zij enkele modellen Box Mods op de markt gebracht die geschikt zouden kunnen zijn voor de starter.

Vaporesso is voor lange tijd een beetje het ondergeschoven kindje geweest maar daar is anno 2018 niks meer van over.

Door de nieuwe technologieën en innovatieve ideeën is Vaporesso nu een zeer sterke speler op de box Mod markt. Zij denken met de damper mee en proberen hun producten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Een mooi voorbeeld in het Omniboard dat op sommige modellen zit. Dit maakt het mogelijk maakt om de Mod zichzelf te laten instellen aan de hand van het type coil dat er gebruikt wordt.

Ook de prijs voor de gebruiker staat bij Vaporesso hoog in het vandel. Zo proberen zij hun coils zo goedkoop mogelijk op de markt te brengen door hun coils zo aan te passen dat er maar een klein gedeelte vervangen hoeft te worden, en dat scheelt de gebruiker weer in de kosten. Dit zie je terug bij de Vaporesso EUC coils.

Vaporesso denkt out of the box (mod) en dat is te zien, en te voelen in hun producten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen